Skip to main content

Tuğba Özay Çiftliği / H4cj8hxedkqfkm / Bir video yayımlayan özay, ''çiftliğimiz yanıyor.

Tuğba Özay Çiftliği / H4cj8hxedkqfkm / Bir video yayımlayan özay, ''çiftliğimiz yanıyor.. Sosyal medyadan çiftliğinin yandığını duyuran tuğba özay felç geçirdi. Yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından gözyaşları içinde video çekerek yardım istedi. Çok sayıda ev ve mahallenin yandığı antalya'daki manavgat'ta çiftliği tutuşan tuğba özay, gözyaşlarına boğularak yana yakıla yardım istedi.

Manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, daha sonra felç geçirdi. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Ünlü manken tuğba özay, manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını gözyaşları ile açıkladı.

Yg5kgde9j 8ttm
Yg5kgde9j 8ttm from www.gundembatman.com
Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Ses sanatçısı onur akay, yakın dostu tuğba özay'ın sağlık durumu ve çiftliği ile ilgili bilgi verdi. Yangının sıçradığı bölgede çiftliği bulunan manken tuğba özay, sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliği de zarar gördü. Bir video yayımlayan özay, ''çiftliğimiz yanıyor. Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar. Hastane odasından video yayınlayan özay, ben felç geçirdim arkadaşlar.

Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar.

Çiftliğinin yanında çıkan yangın nedeniyle büyük panik yaşayan manken tuğba özay. Özay hastaneden görüntüsünü paylaşarak, ben felç geçirdim arkadaşlar. Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Çiftliği yanan özay, hastaneye kaldırıldı. Yangının olduğu bölgede bulunan tuğba özay'ın çiftliği de hasar görmüştü. Ünlü manken tuğba özay, manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını gözyaşları ile açıkladı. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Sosyal medyadan çiftliğinin yandığını duyuran tuğba özay felç geçirdi. Ünlü manken tuğba özay'ın yangının bulunduğu bölgede bulunan çiftliği yandı. Manavgat ta başlayan yangın silsilesi art arta gelen diğer yangın haberleriyle bizleri derinden üzdü. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Yangının olduğu bölgede eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü.

Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, daha sonra felç geçirdi. Yangının sıçradığı yerlerden biri olan bucakşeyhler mahallesi'nde çiftliği bulunan eski manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi. Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan yangın giderek büyüdü.

9aa15mzl3snsxm
9aa15mzl3snsxm from iasbh.tmgrup.com.tr
Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Antalya #manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını söyleyen eski manken tuğba özay, gözyaşlarına boğuldu. Manavgat'ta bulunan çiftliği yanan tuğba özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında gözyaşları içinde yardım. Manavgat'taki yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Manavgat ta başlayan yangın silsilesi art arta gelen diğer yangın haberleriyle bizleri derinden üzdü. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü.

Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi.

Olaylardan etkilenen eski manken, hastanelik oldu. Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Antalya #manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını söyleyen eski manken tuğba özay, gözyaşlarına boğuldu. Özay, instagram hesabından paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliğine de evler sıçradı. Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Tuğba özay, çektiği videoda yanıyoruz, nolur bütün devlet yetkililerine sesleniyorum. Peki tuğba özay'ın çiftliği nerede ve kaç dönüm? İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Antalya'nın manavgat i̇lçesi'nde makilik alanda çıkan yangında 5 dönümlük alan zarar gördü. Yangının olduğu bölgede eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü.

Antalya manavgat orman yangınında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de yanarak kül oldu! Manavgat ta başlayan yangın silsilesi art arta gelen diğer yangın haberleriyle bizleri derinden üzdü. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Manavgat'ta bulunan çiftliği yanan tuğba özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarında gözyaşları içinde yardım.

Haberler Tugba Ozay Ciftlik Hayatini Cok Sevdi Magazin Haberleri Milliyet
Haberler Tugba Ozay Ciftlik Hayatini Cok Sevdi Magazin Haberleri Milliyet from i2.milimaj.com
Ses sanatçısı onur akay, yakın dostu tuğba özay'ın sağlık durumu ve çiftliği ile ilgili bilgi verdi. Manavgat ta başlayan yangın silsilesi art arta gelen diğer yangın haberleriyle bizleri derinden üzdü. Manavgat'ta çıkan yangında çiftliği alevler içinde kalan tuğba özay, sinir krizi geçirdi. Antalya #manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını söyleyen eski manken tuğba özay, gözyaşlarına boğuldu. Antalya manavgat orman yangınında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de yanarak kül oldu! Özay, gözyaşları içinde sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Yangının sıçradığı yerlerden biri olan bucakşeyhler mahallesi'nde çiftliği bulunan eski manken tuğba özay ise dün akşamdan bu yana sosyal medya hesabından video çekerek yardım istedi.

Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliğine de evler sıçradı.

Yangının olduğu bölgede eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. İlk uçakla antalya'ya giden tuğba özay, sosyal medya hesabından gözyaşlarıyla yardım istedi: Yangından eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Yangında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de zarar gördü. Büyüyen yangının çiftliğine ulaştığını öğrenen tuğba özay, manavgat'a gitmek üzere yola çıktı. Ünlü manken tuğba özay'ın yangının bulunduğu bölgede bulunan çiftliği yandı. Antalya manavgat'ta çiftliğinin yandığını söyleyen tuğba özay, üzüntüden felç geçirdi. Antalya manavgat orman yangınında eski manken tuğba özay'ın çiftliği de yanarak kül oldu! Eski manken tuğba özay'ın manavgat'ta bulunan çiftliğine de evler sıçradı. Tuğba özay, sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Yangının olduğu bölgede çiftliği bulunan eski manken tuğba özay'ın çiftliği de hasar gördü. Ünlü manken tuğba özay, manavgat'ta bulunan çiftliğinin yandığını gözyaşları ile açıkladı. Antalya'nın manavgat ve akseki ilçelerindeki yangınlara havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Comments